O LEGALNOSTI IZMENJAVE DATOTEK
Iz interneta si lahko avtorsko zaščiteno datoteko prenesete le, če ste lastnik legalno kupljenega originala.
Prenašanje ostalih avtorsko zaščitenih datotek, za katere nimate avtorskih pravic je nelegalna!
Nelegalno je tudi omogočanje drugim, da od vas dobijo avtorsko zaščiteno datoteko ali del datoteke (sharing), pa čeprav ste lastnik originala.
Na internetu je dosti strani, ki za visoko članarino obljubljajo neomejeno število legalnih hit filmov. Naj vas ne zavedejo, strani niso nič drugačne od te. Sama stran je legalna, prenašanje filmov oz. drugih avtorsko zaščitenih del pa je še vedno nelegalno. Obstaja seveda nekaj legalnih strani, kjer pa lahko najdete le starejše ali filme neodvisnih produkcij, ki niso avtorsko zaščiteni.
O LEGALNOSTI TE STRANI

Na našem serverju ni nobenega filma in nobene druge avtorsko zaščitene datoteke! To bi bilo nezakonito. Na naših straneh ni nobene povezave do datotek na drugih strežnikih. To bi bilo nezakonito!
mojblink.com svojim uporabnikom le nudi informacije o datotekah, ki so na internetu na voljo. Povemo, kateri filmi (oz. druge vsebine) so na voljo, kakšna je kvaliteta teh filmov, zraven priskrbimo (odvisno od uporabnika, ki je neko vsebino objavil) opis filma in povezave do drugih strani, kjer lahko najdete informacije ali slikovno gradivo.
Datoteke, ki so opisane na naši strani , so prosto dostopne vsakemu uporabniku interneta. Z geslom za našo stran pridobite samo informacije o teh datotekah.

Datoteke se ne nahajajo na našem strežniku, niti ni na strani povezav do datotek kje drugje. Torrent datoteka je samo informacija za programe ki implementirajo protokol BitTorrent, s katero programu sporočimo, kaj naj naj išče v omrežju BitTorrent. Program BitTorrent je legalen, brezplačen in na internetu prosto dostopen. Omrežje BitTorrent je peer-to-peer (P2P) omrežje za izmenjavo datotek in je popolnoma legalno. Osebje te strani ne odgovarja za dejanja uporabnikov strani.
POGOJI UPORABE
Z registracijo na tej strani se strinjate z zgoraj navedenim, da ste vsaj polnoletni in da ste si prebrali pravila in FAQ.
Zaradi preprečevanja zlorab lahko beležimo vaše podatke kot so IP, verzija brskalnika, kakor tudi druge podatke, ki so del prijave v stran.

torrent.si, to smo mi!     ©2013 Moj blink.org by clearwater pirates